Referenciák | EuroEnglish Angol Nyelviskola Budapest

Vélemények

"Az angol órák hangulatai nagyon jók, alkalmazkodik a diákok tudásához. A tanár nem akarja ráerőltetni az akaratát, adott esetben az óra lendülete is alakítja a menetet. Minden találkozásra precízen készül, folyamatosan aktívan telnek az órák. A témák változatosak, de egymásra épülnek."

Blau Tamás
Erdért Kft.

“Az órák nagyon hangulatosak, gyorsan elrepül az idő, néha észre se vesszük, hogy el is telt az az 1 vagy 2 óra. A tanár nagyon jól magyaráz, általában mindent megértünk elsőre, a “játékok” meg külön élvezetesek:)”

Tóth Barnabás
Tanuló

“Az órák mindig jó hangulatban telnek, a tanárom mindig felkészült és jókedvű. Csak ajánlani tudom az Euro English tanfolyamait!”

Harsányi Zsolt
tanuló

“Nagyon szeretek az Euro English nyelvóráira járni. A tanárom közvetlen, gyakorlatias, rendkívül inspiráló. Sokat tanultam, legtöbbet az órán, és nem utolsó sorban elhittem magamról, hogy ha megszólalok angolul, megértenek, akárhová csöppenek a világban, (-: ahol beszélnek angolul:-) 44 éves tanár vagyok. Angol tudásom igen passzív volt, amikor jelentkeztem az Euro English tanfolyamaira, nem csak előjöttek a passzív tartalékok, de bátrabban, örömmel tanulok és beszélek. Tanár szemszögből is nagyon jó! Sok módszert alkalmaztam a saját óráimon, amit tőle “lestem el.”

Orbán Katalin
Tanár

“Évekig gondolkoztam hogy belevágjak-e az Angol tanulásba. Végül rászántam magam miután az ötödik osztályos fiam beszélt helyettem a külföldi utazásaim során. Hatvan óra tanulás után elértem azt a szintet amit a fiam 6 év alatt és heti 4 Angol óra után. A nagy nyelviskolákhoz képest (mert persze ott is próbálkoztam) jóval kedvezőbbek a költségek. Annyira szeretek ehhez a tanárhoz járni hogy ez a hobbimé vált. Élvezem az órákat játszva,beszélgetve tanulunk. Nem kell magolnom és ez a napi teendőim mellett nem rak rám még több terhet. A kis csapatunk ennyi idő alatt családdá érett.”

Borka Péter
Vállalkozó